good night people

Kom hem från tjejkvällen på stan för ett tag sen. Hittade faktiskt ganska mycket iallafall eftersom jag inte skulle köpa något speciellt... Det mesta var dock grejer som jag får imorgon och det visar jag då! Hittade iallafall en kofta, kjol och en snygg skjorta som mamma åker ner och köper imorgon för ångrade mig sen :) Åt på thai hoa också, alltså jag skulle kunna leva på thai mat, beste. Lite pirrigt och glad är jag över att fylla år, känner mig liten igen haha. Hoppas det blir kul bara! Aja nu ska jag iallafall städa lite så det blir lite hemtrevligt och senare lägger jag mig och somnar till grey's, låter perfa i mina öron!

b r å t t o m

Har nu haft skola till ungefär kl 4 & tränat efter det. Är bara hemma en sväng och har duschat för ska iväg nu igen, det är nämligen ''tjejkväll'' på stan! Så blir att kolla runt lite och även käka på restaurang :) Kram!

P L U G G

Känner mig väldigt duktig, har suttit och skrivit på ett arbete i engelskan sedan jag kom hem från skolan! Det är dock väldigt mycket kvar och det ska vara klart på måndag tror jag, och har väldigt mycket i helgen pga att jag fyller år men det ska väl finnas lite tid åt det, jag är alltid så smart och skjuter upp allt eller bara sitter och glor i skolan! Men men. Ska skriva lite till innan jag ska käka och senare tror jag att Felicia kommer hit eftersom det inte blev av igår! Eller rättare sagt ingenting blev av igår, låg som en påse chips i sängen hela kvällen och såg film haha :D Men vad gör man när vädret är som det är?
Slänger upp 2 bilder på min lillasyster som jag tyckte vart så fina sedan dom fotade i helgen:

t i s d a g

Fyfan va seg jag är, och försover mig även hela tiden... Och inte nog med det har jag/min syster slarvat bort min cykelnyckel så då måste man ju gå upp ännu tidigare -.- kuuuul :) Va iallafall en riktigt chilldag idag i skolan, men måste nog börja skriva lite på mina arbeten, har dock ingen ork, greys anatomy funkar liksom bättre :D Men hade iallafall tänkt ta mig en promenad nu med amanda och bli lite pigg, men då ska det regna?! Fan alltså, äckel regn. Men om det nu slutar snart ska jag iallafall ta mig en promis & en springtur om jag orkar och efter duschen tänkte jag träffa Fellan! Får se hur det blir med det alltså. Aja, nu lockar ännu ett avsnitt och hoppas på att regnet slutar! Förresten är det inte många dagar kvar till man fyller år, fredag barre:D

Bilden är sen ett kaffehäng på morella i somras, me like :D

H E L L U

Låg bara och degade för mig själv igår tills klockan blev typ halv 11 då jag tog mig i kragen och gick bort till linn :) Vi chillade och fick även med mig en nattgäst hem lite oplanerat, nu ska jag sätta på grey's anatomy, (ovanligt?) Klockan 6 sen ska jag på spinning med syrran, och senare ikväll blir det troligtvis att träffa lite sköna people :) Kraaaamis

thai mat ♥

Fick vänta länge medan min syster fixade sig innan vi åkte ner och åt på stan så blev lite egobilder haha...
Maten satt bra imagen iallafall! Var även ute en sväng i piperkärr och gud så det ser ut i huset, håller på och renoverar, lär väl ta ett tag och det är väl en av anledningarna till att jag inte bott hos pappa på länge. Hoppas verkligen det blir klart till sommaren för det är då som det är värt att bo där ute... Idag är jag verkligen inte på humör, så lutar åt att jag bara ska vara hemma ikväll, orkar inte göra något, men får väl se, kram sålänge!

right now

NU blire träning med amanda sedan väntas mat på stan med syrran & saknade pappa! Ha en bra dag :D

this was my day

De övre bilderna är amandas & den underst är tessans.
Min dag har innehållit mycket gott som ni ser! Efter en lektion cyklade jag & amanda ner till stan, vi gick runt lite och käkade även kebab, så jävla gott! Till er som inte vet har ''kebabmästaren'' erbjudande nu eftersom det nyss öppnat för iår, allt för 50kr inklusive dryck :D Sedan bytte jag ut Amanda mot Tess haha - var med när hon klippte sig och när det var färdigt skyndade vi hem till goda våfflor! Mätta låg vi ett tag i hennes säng och bara chillade, la även upp en grymt snygg video som finns på hennes blogg, ja asså vi är normala:)
Nu är jag nyss hemkommen från ett filmhäng @linns place med wallander och ben&jerry's! Trött och helt förvirrad kryper jag ned i sängen med några avsnitt grey's anatomy, kram.

vi har alla varit små ! :)


alltid tacos - alltid gott!

Känner att jag typ gör ett inlägg om dagen? jaja ska bättra mig :)
Min dag har varit helt okej! Skolan va chill med 2 lektioner, tror jag typ skrev en mening under hela dagen? Helt onödig dag.. Aja efter skolan drog vi och tränade medan Linn väntade på mig och när jag va klar drog vi hem till mig och lagade tacos och kollade igenom massor gamla bilder, vi fick oss några ordentliga skrattanfall iallafall!
Vi kom på att vi ville färga våra hår så vi åkte runt till 3 affärer för att hitta den linn ville ha men även blev det inte så som hon tänkt sig, sånt suger :/ Färgade även mitt, blev lite ljusare bara och ingen utväxt :) Nu ska jag krypa ner i sängen och sätta på grey's anatomy och mysa med vindruvor & tropisk juice mihi gottigotttt, godnatt!

amanda & pizza

När Jag och Amanda åt pizza förut så gjorde dom fel sort så dom fick göra om men vi fick även
med oss den andra gratis, men ingen av oss gillade den och proppmätta som vi var gav vi bort den,
fint stavat också för den delen :) Näe nu ska jag möta upp henne igen för en promenad!

sitter i skolan

..eller rättare sagt i datasalen och har data(facebook)kunskap. Efter detta har jag matteprov, lycka till till mig!
När skolan sedan är slut vid 4 (suck) så blir det staden med min nassse-amääända :) Ha en bra dag alla!

Älskaaaaaa vår!

Hemma efter en dag med skola och träning, på hemvägen kändes det så härligt ute så ska ut med Linn snart vad det nu blir - en promenad till något ställe och bara sitta och finna lite antar jag :) Hörsss sen!

mooonday

Nyduschad & smoothie färdig nere i köket. Härligt! Blir att sätta på Grey's Anatomy avsnitt och bara mysa med mig själv. Det var andra gången jag provade afrodans och det är fan askul. Man får liksom ut ilskan eftersom man stampar & gör stora rörelser haha. Promenaden med amanda var också uppfriskande och med mycket snack, gick längs vattnet och det blåste friskt. Men nu kan jag inte hejda mig mer, måste ha smoothie.


haha fan så snygga?

It's time to lose your mind and let the crazy out

Har just legat och kollat på ett avsnitt av världens bästa, Grey's Anatomy♥
Men nu åker träningskläderna på för ska iväg på afrodans med tess,
senare blir det även en promenad med Amanda tror jag! Kram :)

så trött på att inget någon gång kan vara enkelt

Har precis tagit mig ett varmt långt bad, det va skönt efter min & linns promenad
som innehöll mycket välbehövligt snack! Nu ska jag ner och mysa med mamma tror jag,
skola imorgon och de kan gå och slänga sig i väggen :) Slänger upp en bild på mig och min lite
sjuka kompis Amanda, och det roliga är att den här bilder är den ända bilden vi har som är
någorlunda ''normal''. För våra mobiler innehåller bara massor dubbelhakebilder och annat som vi
underhåller oss med på tråkiga lektioner :))) GOODNIGHT

Gårdagen

Bloggade inget igår, hade knappt tid. Jag och Tess va på hockey först & lite senare drog vi på fest,
eller fest och fest men iallafall - ganska trevlig kväll :) Idag har jag än så länge varit och tränat
och ska snart åka till mormor och hälsa på henne, skriver sen när jag är hemma igen :) puss

igår:

Hängde jag med Tess. Vi såg på ''musik direkt'' på mejeriet först, så sjukt duktiga alla var!!
Efter det gick vi hem till oscar och hade lite damp :) Nu ska jag snart iväg igen, hörs sen!

Bilder sedan Turkiet, åh vill resa nuuuuu

Har inget kul att skriva. Torsdagar är inga roliga. Speciellt inte när man har labben till fyra. Sen tränade jag med Amanda. Har suttit här och degat ett tag nu. Kollat resor med mammi, fyfan va skönt det ska bli att åka iväg. En annan sak som kommer bli kul är att min födelsedag är om 2 veckor miihiih :D Dock stör jag mig på att man fyller 17? Så onödig ålder haha, inget kul alls egentligen... Men nu ska jag resa på ma och dra mig ut och gå med Linn, skönt och röra på sig lite :)! Pussssss

Studiedag

Min studiedag var en bra en. Gick och sprang imorse, sedan satt jag i bastun en stund och det var sköööönt. Efteråt blev det att luncha med mamma på stan, och jag kan aldrig få nog av kina/thai mat så det satt fint även idag. Det är min absolut favorit mat - är galen i det. Mätt och belåten vandrade jag upp till Tess men en kort stund därefter begav vi oss ner till stan och hade oss ett ben&jerry's häng. Mmmhm så gott! Fellans place var nästa hållplats, och hon blev otroligt snygg i sin nya frilla!! För söt. När jag lite senare skildes ifrån dem gick jag och träffade Louise & våra systrar. Nu är jag hemma och ska sätta på sovmusiken och lägga mig och läsa en tidning som kom idag. Tagga skola imorgon, eller... inte?! Goodnight♥

två bilder sedan 24 februari - tagna av Felicia

Ikväll har jag tagit en promenad med Linn, vi hamnade hemma hos Linnea där lite fler människor befann sig! Länge sedan så det var roligt :) Nu ska jag väl sätta på en film eller jag ska iallafall snart sova hade jag tänkt mig eftersom jag ska försöka komma upp skapligt imorgon och gå och träna. Måste hinna med det innan jag ska luncha på stan. Så godnatt♥

det är inte kul att sova när det är vår ute

Gick hem innan sista lektionen som va idrott för hade haft ont i magen ett tag. Låg och såg film och sedan somnade jag. Sovit till nu typ då mamma kom hem och jag vaknade och somnade till lite ibland men nu har jag tagit mig upp för inte kul att ligga och sova när det är ljust ute... Fast är inte riktigt vaken än känner jag haha. Linn ringde nyss iallafall och får se om det blir att hitta på något med henne ikväll. Ledigt imorgon och det ska bli så sjukt skönt (speciellt när onsdagar är värsta skoldagen) tur där :) Aja skriver mer sen, kram

fint måndags häng

Nyss hemkommen från en fika på stan med Linn & innan det en timmas bowling!
Och ja... jag förlorade...Men hade inte väntat mig något annat heller
för det är inte min starka sida direkt hehe :D Trevligt :)

gotland -08

Ska träffa denna tjej snart och tänkte lägga upp en bild på oss och antog att det skulle bli en gammal en eftersom vi har så många, så kom in på gotlandsalbumet och man kan ju inte göra annat än att längta tillbaka och framför allt till sommaren! (Skrattar ihjäl mig på hur man klädde sig haha) :D

drar mig till denna snygging

snygg ''hatt''  :)

driving fast but lets go slow

Kul att vakna nu... Hatar att vakna sent eftersom dagen blir så kort :( Men nu är det bara att ta tag i plugget som jag har skjutit upp jävligt länge nu haha! Har även ett naturkunskaps prov på tisdag... Får också se om jag & syrran skulle dra några träningspass ikväll eller om man bara orkar med en promenadis, för känner mig inte så speciellt pigg hehe :D Fast nu ringde visserligen Tess så kanske blir att hänga med henne :) Ha en skön söndag ♥

haha snygga :D


Mitt och Tessans häng förut, nu sitter jag här och har en skön stund för mig själv men får nog snart besök :) Kramis

göttans göran



Mamma jobbar natt så hon köpte hem massa godsaker! Åt också första jordgubbarna förut, men inget slår ju dom på sommrarna? Just nu sitter jag och tess och chillar nere i soffan, ska nog även göra glass :D Hoppas alla får en mysig och kul lördag kväll, puss!

Såg nyss denna



Lite sjuk film men ändå bra enligt mig, nu ska jag fixa mig lite för snart kommer tessan hit! Härligt :)

yesterday



ja vi är ju lite som vi är? :D

en trevlig stund med en saknad pappa


hej på er mobilbilder!
Vi tog oss en liten sväng på stan & stannade även och fikade. Har inte bott hos honom på länge nu så var kul att ses. Han har även gått ner 12 kilo:o... Får väl komma och ge han mat eller nått nej nu skojade jag. Han har varit sjuk och så :) Men kan ju dock inte påstå att det inte behövdes hehe... Nej nu får jag ta tag i kvällen, ska nog dra mig till felicia & tess om en stund ska bara få i mig lite käk först. Blir nog en lugn och skön kväll, hare bra alla!

we could have it good

skola, träna, duscha, äta - skönt nu är det klart. Sticker ner till staden och träffar pappa nu hade jag tänkt mig, bara han ringer någon gång. Kvällen är ännu oklar eller har väl lite jag skulle kunna tänka mig men får se vad som händer :D heiråå

my feet hurt

Efter avsnitten förut så fick jag ryck för hade så tråkigt så tog mig en promenad, dock blev det en lång promenix. Tänkte att när jag ändå var i farten kunde jag gå ut till pappa och snacka lite med han eftersom det var så länge sen. När jag väl kommit dit så är det bäcksvart och kommer då på att han bor hos sin tjej i stan förtillfället, bra där anna! Det finns liksom en telefon man kan använda för att se om folk är hemma... Så det var bara att traska hemåt igen. Nu sitter jag här med smothie och ska nog snart gå och lägga mig och läsa nån tidning, imorgon är det sovmorgon och bara 2 lektioner och ännu bättre - helg efteråt.



Har sjukt tråkigt. Ska lägga mig och se på desperate housewives nyaste avsnitt och bara deppa. hejdå


det är ju typ bäst? suddig iknow.

EUP


Ja, jag vet att alla har olika storlek och det ser lite kul ut men orkar inte göra något åt det nu för är dödstrött och ska bara gå och sova på dirren! Här är iallafall lite bilder som jag tog av Moa sen idag. Imorgon är det sovmorgon, såååå skönt. Nattinatti gullungar!

hi theeere


Tog bara en bild sedan jag fotade ute vid lucerna. Nu har jag ätit och ska åka och träna, efter det möter jag upp felicia. Hon ska fota mig :) Blir säkert allmänt snack och sånt med! Skriver sen, puss.

Dagen i bilder

Skolmaten var äcklig så jag och mina efterblivna vänner åkte hem till mig och lagade tacos(!), det fanns inte allt för mycket ingredienser men det blev som vanligt mumma! Efter den sedan förkortade dagen cyklade jag ner med min syster till staden och gick runt och kollade, har hittat lite jag ska önska mig. Är väl mest kläder, skor, smycken & sånt :) Jag hade ju redan bestämt att jag skulle äta semlor med Tess, Felicia & Josefine senare men även Syrran & Mamma ville ju ha så då gick vi och fikade men väl där så blev det pastasallad istället och det var riktigt gott! :D Men även semlan slank ner sedan som jag tycker är en självklarhet att man måste äta på denna dag! Känns som det verkar som jag ätit hela dagen mehehe :) NU är jag nyss hemkommen från ett Zumba pass och det var faktiskt kul när man sedan kom in i det, usch ibörjan va det lite halvsegt men det blir nog att gå på fler gånger. Nyduschad och trött ska jag bara hitta en formell outfit tills imorgon på EUP innan jag lägger mig. Good night!






time for some school


Hoppas alla får en bra dag! :) kjaaaaaam

Nattiiii



Nu är jag trött och ska snart lägga mig. Imorgon är det semlans dag eller va det heter så tror det blir att fika med 3 härliga tjejer! Ska nog även ner på stan efter skolan - måste se vad jag finner här i staden annars får jag kolla vidare på internet. Fyller ju nämligen år om inte så länge till och det är alltid bra att vara i god tid annars blir det så stressigt och jag får panik vad jag ska önska mig :D Så godnatt på er!
Bild på mig & Amanda i skolan idag, hon är bara för störd :)

some pictures


Hemma efter en skoldag & lite springning på actic. Ska snart åka och handla och fika hos mormor. Hörs sen! Kraaamis

sunny sunday


Har precis ätit mat, ska fortsätta städa mitt rum & garderoben. Sedan ger jag mig ut på promenad med mamma innan solen går ner! Ikväll blir det riktigt söndagsmys i soffan skulle jag tro! Sova tidigt också så man har energi imorgon - usch är verkligen inte sugen på skola.. Tog fram cykeln förut också. Kände att det är dags haha. Men får se om den börjar användas ens p.g.a att det är så skönt att gå :D Men nu måste jag resa på mig och få något gjort, hejsvejs!

I want it real, do you?


Hann inte göra ett inlägg igår för blev jätte stressad. Men jag chillade hemma hela dagen iallafall med typ vindruvor hähä, sen vid typ halv 9 eller något gick jag hem till tess där vi sedan fick skjuts ut till norra, var lite kul faktiskt. Nu har Amanda damp hihi för vi ska dra och träna och det stänger ju ganska tidigt så jag får väl ta och skynda på mig lite! Ha en mysig söndag alla :)!

tacos vare jaaaa


I remember it like it was yesterday

Var ute på långpromenad förut. Fyfan va soligt och skönt det var! Dock blåste det jävligt mycket när jag knäppte lite kort ute vid lucerna. Men det var nästan bara härligt :D! Nu är jag hungrig och ska få ner min syster till köket för att hjälpa mig laga tacos - och ja, i denna familj äts det mycket tacos haha.



i'm coming hooooooome

Kom hem för en halvtimma sen efter att ha gått från norra... Själv bor man vid lysing typ haha, duktigt Anna :) Så nu blire väl snart sängen, natti! :D

F R I D A Y



Datan är inte dålig på bilder så hittade lite gamla från öland :D Va liten man va hihi!
Försov mig i morse så typ sprang till skolan:) Hade samhällskunskap och eftersom vi ska ha EUP på onsdag gick vi igenom det sista, och jag ska vara sekreterare - härligt. Formell klädsel och så hehe blir nog lite kul :) Sen vid 1 gick jag & amanda till actic och tränade - jävligt hårt idag det va skönt :D Nu sitter jag här nyduschad & hör att maten snart är klar. Kvällen är lite halvbestämd hittills. Ska nog iallafall kolla på innebandy match med tjejerna sedan får vi se vad vi hittar på! :)
Ha en bra fredagkväll! Puss

3 mars



överlycklig över negerbollarnaaaaaaaa ;)

S U C K

har datakunskap, det är jätte kul? naaee... Vi är typ ända klassen som inte gjort något prov än medan dom andra har gjort 3 fick jag reda på nyss om det nu stämmer :o Känns ju bra! Skolan är till 4 och det är den värsta :( Sen drar jag & amanda och tränar lite. Kramiiiiis

first day in march

Kan ju bara säga att jag hade ont i fötterna när jag pallrade mig hem från actic, hade sprungit massor & sen va jag på stan innan och skola & idrott... Skönt för dom att vila lite kanske :D Känner mig faktiskt glad idag, skolan var okej, hade matteprov som jag tror och hoppas på gick bra. Fikade och så med saknade vänner. Bra dag alltså, hoppas eran var likaså! Kram ♥


Linn Emmy Jag
fortsätter väl lägga upp bilder sedan förra fotograferingen - dom är tagna av Felicia!

RSS 2.0