årets första dopp

gjordes alldeles nyss, med amandis efter en powerwalk. Kallt men inte efteråt! Nu ska jag se några avsnitt OTH och sedan sleepa, godnattis

mors dag dåvaaa

Hoppas ni har gett er mamma en fin dag nu då! Själv så lagade jag & syrran mat till henne, hade inga pengar så fick bli så istället, men lika bra de :D Här ser ni min lilla mamma :) (hon var på flowerpower-fest i onsdag, det förklarar klädseln).

what a night

Kvällen igår var grym, rakt igenom! Har satt sina spår idag men det är lugna puckar. Morsdag idag så blir att åka till mormor & fira henne och mammisen. Jag gillar faktiskt söndagar, dom är sköna dom. Och det är inte så jobbigt med skola imorgon då man faktiskt har ledigt redan på torsdag-måndag. Det kommer inte sitta helt fel!
Tog inga bilder igår så snodde denna från Tess blogg då vi förar lite hos Linn. :)

Studiebesök på hr tors-fre

Det är vad jag har styrt med :) Och dessa grabbar fick stå ut med mig haha, sprang runt och hjälpte mig hitta alla ingredienser & material. Det va kul iallafall, men var ju redan säker på att jag skulle byta program.

Jag har varit lite off dom senaste dagarna, kan inte påstå att jag har haft fullt upp men har ändå inte suttit här :)
Igår var det iallafall fredag och den blev lugn med filmtittande och mys med 3 andra people.
Idag är det snart dax för mig att åka ner på stan och kolla på balen, ska bara hitta något att ha på mig. Ikväll blire fest och roligheter :DD Herrrrrå!
Men visst gjorde jag fina brownies ? :D

Roligt inlägg HEHE

Linn, Albin & Hampus drog precis, såg på en gammal klassiker och förövrigt idag har jag bara chillat järnet. Tagit en latte på stan med linn typ....... Imorgon ska jag på studiebesök på HR, pinsamt..? Ska även beställa klipptid känner att det är dags nu:o Näääe nu blir de fan sängen, puss och kram :D

24 maj

Idag har jag varit duktig! Kom i tid till skolan (kan vara för att det var nationella) men iallafall, hade det i matte och tror det gick super. Annars blir jag sur. Hoppas den gick bra för er med! Satt och glodde mig igenom en historialektion och sedan var dagen slut! Jag & mamma vandrade upp till engströms för att hämta bilen som varit på service. Efter det ett litet möte & fick även med mig en ny bikini hem. Nu har jag ingen aning om vad resten av dagen bjuder på men hejdå sålänge!
Förresten är jag grymt arg på att desperate housewives & gossip girl har haft säsongsavslutning!! Hur ska jag klara mig?!
Okej, hellre sommar, men ändå..... Pussssss

Bornholm 2010

Idag har jag varit runt lite på stan med Louise & Linn.
När jag kom hem tog jag & syrran på oss träningsskorna och gick upp till mormor som bor längst ut på långrevet. Där bjöds det på mat & även lite kortlir. Jag & syrran va duktiga och gick hem också hihi, men det var kul med mycket snack och skratt. Hon är ju iallafall min närmaste♥
Har inte så många bilder på oss tillsammans verkar det som men hittade lite bilder från Bornholm förra sommaren, en riktig mysig plats! :)

två bilder sen igår

tog mig en lugn lördag som va bra för det mesta! Solade, snabbis på stan, kollade när några boys lirade lite boll, lagade mat & hade lite damp innan kvällen kom och vi mötte upp fler tjejer och satte oss i hamnen innan vi alla drog hem till mig och chillade lite! första bilden är amandas och den andra josefines hoppas de va okej (aaa)

Hej seriösaste bilderna?

Godmorgon!
Idag skiner solen igen och det gör en ju så jävla glad :D Gick upp tidigt bl.a. för att vi skulle ut på picknick men det blir tydligen imorgon istället. Och nu kan man ju inte somna om men det lär jag väl göra ute i solen snart. För det är där jag ska spendera dom närmaste timmarna kan jag lova, ska ut och lägga mig i gräset eftersom det är för varmt på altanen. Igår va lite spontant men va kul på sitt sätt! Lite senare idag ska jag hänga med favvobrudarna. Kramis

Grillad lax & paj - muuums

Efter god mat i magen ska jag snart sätta mig på cykeln med linn och ta oss till tess, hoppas på en kul kväll! Puss

Häng med tessy

Detta är vad min dag bjudit på än sålänge. Mys i parken med min lite för bra vän tess. Det ser inte dumt ut va?
Nu är jag bara hemma och äter en snabbis innan jag ska glo bio med Linn, Louise & syrrorna, fiiiiiiiiiiiiint!

Mums?!

Dessa jordgubbar var faktiskt väldigt fina & goda men inget slår dom på sommaren, men det är ju faktiskt inte långt kvar nu (Om vi inte dör på lördag vill säga).

hey there monday

En film med pöjken, långpromenad med mammi, en liten kvällsträff med Linn samt kvällsmacka med mamma igen - så har min dag sett ut ungefär. Lugnt och skönt :) Nu får jag se om jag orkar se filmen jag laddade ner eller om jag är för trött så att det bli bums i säng.. Hörs antagligen imorgon, godnatt!

jag och mina roliga vän

Nu har jag kommit hem från skolan och ska lägga mig och se DH. Hör att det ösregnar ute så ska bli mys att bara krypa ner i en varm säng, hörs sen! Kram

2 bilder sedan igår - tess & jag

''ett gott skratt förlänger livet, så vi två lär aldrig dö :D'' - sade min ''vise'' vän Amanda Johansson för en stund sedan, och jag kan inte göra annat än hålla med henne! Godnatt.

idag är det söndag men igår var det lördag

och det var en rolig lördag hörrni. Först stan med syrran och sedan fotografering med Felicia & Tess innan vi begav oss hem till mig för tacokäkande & fix innan kvällen. Amanda kom också och fan vad bra ni tjejer är! Kvällen innehöll en liten fikastund ute i gräset med mycket skratt innan vi drog på fest.
Idag har man inte mått allt för bra men haft en skön dag iallafall med mat hos mormor & bara massa filmtittande! 
felicia är ju då inte med på dom, eftersom hon står bakom kameran & bilderna är hennes! :)

Friday again

Fredag igen, fan vad fort tiden går! Idag har jag varit lite i skolan, tränat (för första gången på länge) och sedan ställt mig i köket och lagat tacos direkt när jag kom hem. Sitter här nyduschad och ska fixa mig lite innan jag åker ner till stan och träffar lite tjejer. Ikväll står dansuppvisning på schemat först men sedan får vi se vad som händer! Ha en bra kväll poss

Modevisning - bildbomb?

sådärja! Det där får duga - kanske lite jobbigt att kolla på så mycket bilder men vafan :) Nu är jag trött och ska krypa ner och se nya gossip girl avsnittet. Kram på er!

picknick i solnedgången

Först två bilder på gårdagens outfit. Sedan följer bilder sedan igår när mamma fick idén om en picknick så vi tog oss ut till lysings. Mysigt och med mycket behövligt snack! Har knappt varit hemma dom senaste dagarna därför dåligt bloggande. Men jag har hunnit med att grilla men lite sköna grabbs och igår åt jag & tess kinabuffé och sedan låg vi och stekte på hennes bakgård innan jag drog ner till stan & hängde med lite andra bruds. Idag är det tänkt att jag ska till skolan, så jag ska väl dra mig snart. Ska snacka med min lärare. Senare ikväll händer det jag inte velat ska hända på ett tag. Nämligen en modevisning jag & några andra vänner ska va med i. Nervöst! Bilder kommer säkert inom tid :) Ha en bra dag!

bilder sedan igår

Nu åkte precis Tess iväg och jag tänkte fortsätta på den film jag såg igår men känner att sova känns mer lockande. Bilderna är från igår och är tagna av tess eftersom jag inte hade någon kamera med mig, haha dock fanns det visst bara bilder på mig men också lite av vad vi gottade oss i! Godnatt :)

några bilder från skolan

Chillade i solen för det mesta hela dagen med mina busfrön ♥. Efter skolan mötte jag upp linn i stan och vi fortsatte att steka i solen & efter ett tag gjorde tess även sällis. Nu sitter jag här med täässan och vi mumsar på vindruvor och ska nog lägga oss och snacka till någon film eller något. Puss!

Härliga söndag

Ett fint häng hade jag & tess oss i stadsparken med glass, iste & massa snack. Runt 5 blev det dags för att fira farsgubben med mat på Räken och det var inte illa kan jag säga. Drog till med en latte på Sahara efteråt med Tess igen & även linn. Efter en iskall cykeltur hem ska jag snart krypa ner och se någon film innan det ska bli skönt att sova. En bra helg har jag haft mig iallafall!

8 maj - happy birthday daddy

''Föreläsningen'' igår höll på jätte länge och höll typ på att dö, hade lugnt kunnat somnat eftersom mina ögon slog ihop hela tiden. Visst det var intressant men ändå sjukt långtråkigt. När klockan slog halv 5 eller något var jag iallafall inne i stan och mötte upp linn & även louise en stund på lite fika. Senare på kvällen hade jag, Linn, Tess & Josefine ett jävligt fint häng hemma hos linn med ett jävligt långt ölspel & massa skratt! Just nu håller jag på att vänta på att tess ska bli klar då vi ska ses på stan och chilla i det fina vädret, skönt att kunna gå barbent igen :)
Idag är det även min pappas 51 årsdag, haha han har blivit gubbe:o Så blir att käka lite på restaurang, göööött!
Haha fick även lite sällskap av dessa spelare, Magnus Johansson & Fredrik Norrena, eftersom deras hockeylag typ dricker den drycken också. Den dryck som jag snackar om heter noni och har funnits för läkande konst i flera tusen år och är bra för kropp & själ. Jag har väl mest märkt att naglar & hår växer snabbare och har inte varit sjuk en ändå gång det här första året på gymnasiet. Är allmänt piggare och sover bättre.
Näe nu ska jag dra mig neråt stan innan värmen försvinner, kramssssssi

Varför är jag uppe nu??

Jo jag ska snart åka på nån föreläsningsgrej på gränsö med mammi, låter ju jätte lockande... Dessutom strålar solen ute och då känns det bara ännu värre pga det dåliga vädret som varit de senaste dagarna. Skulle helst bara ta med mig en bra bok ut på alltan :( Näe nu ska jag duscha bort gårkvällens roligheter. Jag hade en kul kväll men gamla godingar om man säger så!
Alltså den anledningen till att det inte blev något bloggande. Ha en skön dag idag gullisar!

It's fridaaay

Inte dom seriösaste bilderna och känner mig typ som en fjortis på dom men det skiter jag i just nu :)))
Igår kväll fikade jag flera gånger med linn och sen andra tjejer, skulle se dansuppvisningen på mejeriet men var fullt så får gå idag vid 7 ist. Ska fixa mig lite fort nu innan jag drar iväg till skolan. Har en lektion sedan blir det stan med Louise & Linn joinar även oss på pizzakäkande! Have a very gooood day :)!

Idag körde vi på lite färg!

(Fick bli lite snabba kort i omklädningsrummet, ser skapligt kort ut men det får gå :D)
Just hemkommen efter en inte allt för jobbig dag pga en ända lektion som var idrott. Därimot har det blivit mycket cyklande, var ju hos studievägledaren imorse och ska söka till HR iallafall men så får vi se vad jag bestämmer mig för. Just nu när jag sitter här hemma för mig själv vill jag så gärna gå det men när man väl är i skolan och så tänker man hur fan man ska klara sig utan Moa & Amanda?!! + Att jag måste gå om... Men får fundera vidare! Idag har jag även varit och provat & bestämt kläder till modevisningen som kommer vara nästa torsdag, usch varför är jag ens med? Aja kommer väl säkert gå jäääääätte bra... Hehe. Ska ha två kläningar iallafall en söt och en lite mer rockig! På fötterna ska jag ha kilklackar, hoppas att det vi ska gå på inte är så halt för det var skorna en aning. Nu är jag äntligen hemma och lagat lite tacos åt mig själv eftersom min syster aldrig kan närvara när väl jag vill ha mat och tvärtom... Nu ska jag ringa Linn & sedan får jag se vad som händer! Pösss

NU: efterlyst sedan sängen!

Idag har jag inte varit alls på topp, har bara legat och kollat 2 filmer efter skolan, seg som bara den.. Skolan innehöll som sagt nationella i engelska, hade ingen aning om att det var uppsats idag men hoppas det gick någorlunda bra! 2 iställda lektioner & en lunchrast senare hade jag en samhällslektion och typ en halvtimma engelska igen, nödvändig dag.
Känns ju skönt att man fick en tid hos studjevägledaren imorgon kvart i 8 och det tar väl typ en kvart sen börjar min första lektion vid halv 10, nej men gud vad kul att sitta i skolan och glo 1,5 h :)
Detta plus vädret gjorde min dag, hoppas någon annan har något roligare att dela med sig av... Kram

Ja, man har ju haft lite olika hårfärger:D tror jag kan säga att jag aldrig i mitt liv ska ha blont? Fortsätter nog på det röda :))))!

SNÖ I MAJ?! GREAT.

Vädret idag är ju inte att leka med inte, när jag skulle cykla och sola och sen hem igen snöade det ju! :(
Men kan ju faktiskt tycka det är riktigt mysigt med sånt här väder - men då ska man vara inomhus och mysa! Väl hemma så duschade jag bort solarium lukten och börjar faktiskt bli brun (för att vara jag), sedan myste familjen ner sig i soffan med lite kortspel och smoothie. Men det pågick inte sålänge innan linn ringde och jag cyklade ner mot stan för att fika med Linn x2. Som tur var hade det då slutat regna. Nu är jag hemma igen och ska snart få ner mig lite käk. Ikväll ska jag bara ta det lugnt (antar jag) med film och kanske lite plugg? Det roliga är ju att varje gång jag skrivit att jag ska plugga så har det inte blivit så... Har fått frågan om vad jag tänkte byta till och har hela tiden velat gå HR och jag vetifan varför jag inte valde det från början istället för att slösa bort ett år? Men det kanske var någon mening med det med... MEN imorgon taggar vi nationella i engelska då?! Jajamen.

STUDIEDAG


Härligt men ännu mer ledigt! Ska iväg nu när som, ska åka och träna lite & efter det blir det att sola solarium denna gång, det var länge sedan. Höres senare, godbye!

Fruktsallad + glass + fint sällskap


Ska chilla med desperate housewives nu sen blir det mys med andra tjejer!


Om en timma är det måndag och skoldag, SUCK

Dagen slutade bra. Jag & Linn satte oss på sahara och jag tog som vanligtvis vatten istället för kaffe eller latte som alla andra dricker för att jag inte gillart men kände att jag ändå skulle ta tag i det och vänja mig lite, latte går ju iallafall att dricka! Så där gick min latteoskuld idag hehe.. Linn.G kom även efter en stund och det blev mycket skratt och snack. Nu har jag tagit ett rejält snack med mamma om skolan och imorgon blir det att gå till syv för ska nog ändra lite på min skolgång, vill inte gå samhäll och har aldrig velat heller.. Så kanske blir att ta studenten med lillasyrrran? Wiiihu! Hoppas på det bästa bara :D Ae nu blir det sängen, hoppas alla haft ett skitbra lov, det har iallafall jag haft! PUSS

Life as we know it

Första dagen av maj och allt bara glider på som vanligt? Valborg var helt okej. Har bara legat och degat hela dagen med 2 filmer. Men nu efter den goda maten ska jag ta tag i denna söndag och ska ta mig bortåt linn och vi ska väl ta oss en glass/kaffe eller någe :) Senare hoppas jag att jag får något plugg gjort, men det skulle vara ett under. Hej o hå nu ska jag gå

RSS 2.0